HDMT.net tarjoilee uutuuselokuvat ja TV-sarjat ilmaiseksi HD-streameinä

Uusi Hollannista käsin toimiva HDMT.net tarjoaa elokuvien ja TV-sarjojen ystäville erinomaisen miellyttävän käyttökokemuksen. Sivustolta löytyy satoja elokuvia ja TV-sarjoja, joita pääsee katselemaan yhdellä hiiren klikkauksella käynnistyvinä HD-laatuisina streameinä. Flash-formaatissa esitettävät videot vaativat kaistanleveyttä n. 1000 kbps, joten normaali laajakaistaliittymä riittää katseluun. Piraattiliiton pikaisessa koekatselussa ei esiintynyt minkäänlaista takkuilua: sekä kuva että ääni olivat hyvälaatuisia, ja pysäytykset ja pikakelaukset toimivat niin kuin pitääkin. Jos vertaisverkkojen käyttö ei syystä tai toisesta kiinnosta, eikä ole tarvetta saada elokuvasta tai sarjaepisodista kopiota itselleen, HDMT.net tarjoaa katsojalle houkuttelevan ja helppokäyttöisen vaihtoehdon.

Jopa piraattijohtaja Rick Falkvinge oli vaikuttunut palvelun laadusta ja käyttäjäkokemuksesta. Falkvinge arvelee sivustolta löytyvän informaation perusteella, että kyse on piraattipalvelusta, mutta se ei ole käyttäjän kannalta olennainen asia. "Vaikka palvelu olisikin vielä tänä päivänä laiton tai harmaalla vyöhykkeellä, se tulee olemaan laillinen tulevaisuudessa. Ennen kaikkea se avaa uutta uraa tulevaisuuteen havainnollistamalla, miltä tämän tyyppiset palvelut tulevat jatkossa näyttämään", Falkvinge toteaa.

Loistavaa

En kyllä ollu uskoa silmiäni ku tuon luin, mutta ihan loistava palvelu kyllä. Toi vaan yksinkertaisesti toimii ja loistavasti, pesee täysin 6-0 kaikki tekijänoikeusmafian "palvelut".

Joten ei muuta kuin odottelemaan, kuinka pitkään kestää ennen kuin a) palvelu uhkaillaan kiinni tai b) se sensuroidaan Suomesta

Vau

Aika surkea esitys. Pääsin elokuvassa reilut 7 minuuttia ilman pätkimisiä, mutta tottakai sitten sekin tapahtui.
Koko elokuva jumittui paikoilleen, eikä se pysty muodostamaan enää yhteyttä.
Toivottavasti se johtuu vain tästä päivästä, sillä koneessani/yhteydessäni ei ole mitään vikaa.

Ja tämä on siis tapahtunut jo kolmesti.

Olisiko operaattorin syytä tuo pätkiminen?

Minullakin kävi niin, että rupesi pätkimään noin 7 min kohdalla tai suunnilleen niin. Katsoin liikennettä "Task Manageristä" ja netti liikenne meni tappiin (10 Mb mulla kun olen yliopiston verkossa). Ja sitten katkesi. Koko netti yhteys katkesi hetkeksi. Eli voi olla, että iski rajoitin päälle. Eli ei se välttämättä ole "palvelun" vika. Voisi kokeilla rajoittaa omaa kaistaansa ja siten välttää katkaisua. Käytin joskus aikanani "Netlimiter" nimistä ohjelmaa. En tiedä miten sillä menee nykyisin. Itse en viitsi moista. Eli kokeilen ehkä joskus myöhemmin kun olen ns. oikeiden palvelun tarjoajien piirissä, katsotaan onko silloin vielä pystyssä.

Pätkii

Kokeilin yhtä elokuvaa ja pätkiminen alkoi parin minuutin jälkeen.

Due to too many visitors...

Tällainen teksti löytyy HDMT.netin etusivulta.

Notice: Due to too many visitors, streaming may be unavailable or choppy frequently. We are trying to improve streaming capacity and strongly suggest you to visit our site after 24hrs. We are sorry for any inconvenience.

Palvelu näyttää toimivan

Palvelu näyttää toimivan loistavasti ainakin täällä. Eiköhän tuo kuitenkin uhkailla kohta kiinni.

Kiinni

Eipä näytä enää toimivan.

Syndicate content